Комичарката Ребел Вилсон на Твитер се пофали со новиот изглед, за којшто е заслужен нејзиниот тренер, но и здравиот начин на исхрана.

Ребел и најави дека ова ќе биде „година на здравјето”, а според нејзината нова фигура, успеа во тоа. Глумицата има ослабено 45 килограми, иако вишокот килограми долго време беа нејзин заштитен знак.

Уште повеќе, таа нагласи дека не застанува тука.


Администратор
23/01/2020 15:12