Одбележувањето на големиот христијански празник во Пробиштип се случи во базенот дел од Аква Паркот.

И овој настан ќе остане запаметен откако попот го фрли крстот а пријавените по 40 минути потрага не можеа да го пронајдат, па попот беше принуден да фрли втор крст.

На второто фрлање, скокнале само двајца.


Администратор
19/01/2020 19:38