Претседателот на ДУИ, Али Ахмети денеска свика седница на Централното претседателство на партијата.

Седницата ќе се оддржи во партиското седиште во Тетово, а треба да се разгледаат предлозите за делегати на четвртиот изборен конгрес, идните партиски тела и идните програмски определби и статутарни промени.


Администратор
10/12/2019 12:02