Браќата Аљоша и Дејан Недеви го освоија трето место во дисциплината ен-бу на ИТКФ Светскиот шампионат во Куритиба, Бразил кој се одржа од изминатите три дена.

Дејан Недев во дисциплината фукуго го освои 4. Место.

На СШ учествуваа 32 земји со над 400 натпреварувачи.


Администратор
09/12/2019 11:45