Општина Карпош денеска ќе продолжи со чистење и затворање на диви депонии.

Како што информираат од Oпштината, ќе се затвора дивата депонија долж течението на реката Лепенец, во Бардовци, каде што месното население традиционално се собира за празникот Водици.


Администратор
23/11/2019 12:15