Прекинато водоснабдување утре од 09:00 часот ќе имаат корисниците од улицата „Јани Лукровски“ 12 во Општина Гази Баба.

Како што соопштија од РЦУК – Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради уличен дефект од ф 100мм на истата улица.


Администратор
13/10/2019 16:09