Интернет-платформата за музика и музички видеа ТИДАЛ објави топ 5 листа од песни кои се најпогодни за додворување кон девојка.

Ед Ширан: „Perfect”

„Си најдов жена посилна од секого што го знам… Со неа ги делам моите мечти, а се надевам дека еден ден ќе го делиме и домот…“

„Бон Џови“: „Livin’ on a Prayer”

…Доколку сакате да ѝ покажете дека и кога ѝ е најтешко, ќе бидете тука за неа… „Си припаѓаме еден на друг и тоа значи. Ќе дадеме сѐ од себе – од љубов.“

Ерик Клептон: „Wonderful Tonight”

Ако Вашата сакана Ве праша како се чувствувате, песнава ќе одговори наместо Вас…

„Се чувствувам прекрасно, зашто ја гледам светлината на љубовта во очите твои. А, најчудното е што ти не знаеш колку многу те сакам.”

Scorpions: „Still loving you”

„Време е, крајно време е, да ја освојам повторно твојата љубов. Ќе бидам таму и ќе чекам. Љубовта, само љубовта може еден ден да ми ја врати твојата љубов.”

Goo Goo Dolls: „Iris”

„Просто, сакам да знаеш кој сум јас…” И, ја повикувате на танц.


Администратор
27/09/2019 01:51