Запрашајте се колку пати Ви се случило да се најдете во ситуација кога ниту со две раце неможете да го откопчате прслукот на Вашата девојка. Но, не се секирајте, не сте единствени. Само сте еден помеѓу 230 милиони.

Погледнете го видеото и вежбајте како да станете махер.


Администратор
23/09/2019 02:12