Филхармонијата соопшти дека од денеска почна онлајн-продажба на билети кои може да се купат на веб-страницата www.filharmonija.mk.

Сите љубители на музиката, посетителите на настаните на Филхармонија, можат да купат билет преку веб-страницата на Филхармонија каде што и можат да се информираат за условите и за начините на купување, соопшти Филхармонијата која новата концертна сезона 2019/2020 ќе ја отвори на 26 септември.


Администратор
20/09/2019 16:44