Најпопуларниот италијански политичар Матео Салвини преку видео порака на сите Македонци им го честита празникот 8 септември.

Салвинина видеото е во друштво со нашинци кој се во Италија. Тој ја искористи приликата да испрати добри зборови и да го честита денот на независноста на Република Македонија.


Администратор
09/09/2019 01:18