Денеска (22.08.2019 година), со почеток од 18.00 часот, во седиштето на СДСМ во Скопје, ќе се одржи единаесеттата седница на Централниот одбор на партијата.

Медиумите ќе имаат можност за фото и видео инсерти непосредно пред почетокот на седицата. Потсетуваме, седниците на Централниот одбор на СДСМ се работни.

За заклучоците и одлуките на Централниот одбор, медиумите ќе бидат дополнително информирани. По завршување на седницата ќе следи изјава за медиумите.

Соопштение до јавност, СДСМ


Администратор
22/08/2019 14:38