Поради реконструкција на водоводна мрежа ф-5/4мм утре без водоснабдувањето ќе бидат корисниците од бул. Македонско-косовска ударна бригада – подулици 10, 14, 17 и на ул. „Индира Ганди“.

Како што соопштија од ЈП Водовод и Канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 22:00 до 06:00 часот.

Поради реконструкција на водоводна мрежа ф-150мм на крстосница „Бутелски венец“/„Индира Ганди“, прекинато водоснабдување ќе имаат и корисниците од двете улици. Водоснабдувањето ќе е во прекин од 22:00 часот до 06:00 часот.


Администратор
16/08/2019 15:25