По „Плашете се од живите мртовци“, продукциската куќа Еј-ем-си најави уште едно спин-оф продолжение на „Живи мртовци“, чијашто премиера е закажана за наредната 2020 година.

– Новата приказна се заснова на два женски главни лика, истакна Сара Барнет, претставничка на Еј-ем-си.

Четвртата сезона на првото спин-оф продолжение „Плашете се од живите мртовци“ (Fear the Walking Dead) започнува наредната недела.


Администратор
09/04/2019 19:46