Село Стермни, река Вардар. Неодговорните луѓе фрлаат сѐ што можат од тракторот во реката. Ова е трагично, итно е потребна жестока реакција од полицијата. Заплена на тракторот и големи финансиски парични казни. Без строги санкции, нема да имаме чиста околина, реагира граѓанското здружение Еко герила од Тетово.


Администратор
04/02/2019 17:04