Како и секогаш па така и оваа година, Вевчанци со својата креативност, преку маски, ги одбележаа најзначајните настани од минатата година.

Оваа година, за разлика од минатата, не заборавија да го поздрават и нивниот сограѓанин Крсто Мукоски, кој беше еден од пратениците кој гласаше за промена на Уставното име.


Администратор
14/01/2019 06:12