Снегот и оваа година ги изненади градските и локалните власти, па така на фејсбук со брзина на светлина се рашири т.н. event насловен како Масовно кршење на кукови во Скопје.

„И оваа година снегот не изненади што паѓа во Јануари, кој би очекувал такво нешто, и така изненадени орагните одговорни за чистење на снегот беа затечени неспремни. По тој повод ве покануваме заедно да паѓаме и да ги кршиме куковите во оваа прекрасна зимска идила во нашето Скопје ♥ “ стои во описто на фејсбук ивентот.


Администратор
10/01/2019 02:20