Диего Коста е познат по својот тврд карактер, кој го покажува на теренот, но со последниот потег се надмина себеси.

Коста на својот брат му стави неколку петарди во тенџере на креветот, каде што спиеше.

Братот на напаѓачот на Атлетико Мадрид скокна од кревет и беше збунет што се случува, а Диего „прсна“ од смеење.


Администратор
03/01/2019 02:41