Македонската заедница на социјалната мрежа Твитер го претстави календарот за 2019 година.

Без премногу да објаснуваме погледнете го веќе традиционалниот календар составен од македонски твитерџии и твитерџики во едно несекојдневно и секси издание.

Сликите се дело на Ѕвонко Плавевски


Администратор
28/12/2018 03:18