И кога човек ќе помисли дека видел сѐ на Македонската политичка сцена, тогаш се појавува Стојанче Ангелов, со нова глупост. Овој пат, пред бројна публика во „рамбовка“ кршеше ќерамиди со глава за време на доделувањето на Твитер награди.

Северните соседи на ваква ситуација би искоментирале: „шта речи, а не заплакати“!


Администратор
24/12/2018 02:53