Под покровителство на Град Скопје, а во организација на Дирекцијата за култура и уметност вечер ќе се одржи концерт „Дојди, биди моја светлина“, во рамки на Деновите на Мајка Тереза.

На концертот ќе настапат хорот „Св. Злата Мегленска“, под диригентство на Летка Димовска Полизова, како и Камерниот оркестар „Скопски солисти“, под диригентската палка на Бисера Чадловска.


Администратор
04/09/2017 11:43