Прекин на водоснабдувањето денеска од 9.20 часот ќе имаат дел од корисниците од Качанички пат.

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради водоводен приклучок ф-150 мм на Качанички пат бб.


Администратор
20/09/2021 12:40