Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 5/4″(цола) на ул. Емил Зола бр. 12 б, населба Кисела Вода, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Емил Зола , ул.Виктор Иго, ул.Дренак, ул. Невена Горгиева Дуња и ул. Драга Стојановска.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација, прекинот во водоснабдувањето ќе биде од 9.00 до завршување на работите з отсранување на дефектот.


Администратор
01/08/2021 12:02