Во понеделник (2. август), поради државниот празник Илинден – Ден на Републиката, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, а дежурни ќе бидат три билетарници.

Како што информираат од ЈСП, од 7 до 19:30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.


Администратор
30/07/2021 22:58