Прекинато водоснабдување денеска од 13:20 часот ќе имаат дел од корисниците на улицата „Франце Прешерн" и населбата Влае во Општина Карпош.

Од ЈП „Водовод и канализација" информираат дека причината за прекинот е уличниот дефект на водоводната цевка Ф 2".на улицата „Франце Прешерн" 102.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на дефектот.


Администратор
24/07/2021 17:40