Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека денеска без вода ќе останат дел од жителите на Припор.

-Поради дефект на улицата „Христо Татарчев“, крак 20/бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Припор. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14:30 часот до завршување со активностите-соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.


Администратор
21/07/2021 16:07