Поради уличен дефект на водоводна мрежа со пречник од 80 милиметри на улицата „36″ број 66 во село Трубарево прекинато водоснабдување имаат дел од корисниците од селото.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација ” – Скопје, прекинот на водоснабдувањето е од 10:10 часот, а корисниците ќе бидат без вода до завршување на работите за санирање на дефектот.


Администратор
04/05/2021 13:57