На социјалната мрежа Твитер е објавено шокантно видео на кое може да се види како татко го става своето дете во контејнер за донации.

Од контејнерот детето вади ќеса а потоа таткото ја зема и ја носи кај другите кои се извадени.

Настанот е снимен во близина на трговскиот центар „Сити Мол“


Администратор
12/04/2021 00:53