Венко Филипче и Зоран Заев продолжуваат со аздисувањето додека по неколку десеттина лица умираат дневно.

Во Македонија водена од Заев и Филипче сликата е, од една страна по неколку десеттина погреби и семејства завиени во црно, од друга страна власта се забавува.

Да, за да се забавуваат Филипче и Заев се отвораат и хотели, ресторани, а еве денес веќе се повторно на патиштата со своите мотори.

Однесувањето на Филипче и Заев чини животи.

Тое се директно одговорни за повеќе од четири илјади починати лица.


Администратор
11/04/2021 15:04