Израелско-американската глумица Гал Гадот, можеби најпозната по улогата на „Жената Чудо“ (Вондервоман) на „Марвел“, на Инстаграм повторно се пофали со бременото стомаче.

„Работам… На два огромни проекта“, напиша таа под сликата од себеси.

Со својот сопруг Јарон Варсано, инаку, исто така Израелец, и бизнисмен, го очекуваат третото дете. Радосната новост ја соопштија семејно, пред неколку дена. Тие двајца досега ги имаат Алма (9) и Маја (4). Во брак се скоро 13 години.


Администратор
05/04/2021 12:38