На 06.03.2021 година во 21.30 часот,при контрола на угостителски објекти,полициски службеници од СВР Куманово констатирале дека угостителски објект на улицата “Октомвриска револуција” работи по дозволеното време.

Во објектот биле затекнати двајца гости,поради што на сопственикот на угостителскиот објект ќе му биде поднесена соодветна пријава.


Администратор
07/03/2021 13:59