Поради дефект на приклучна цевка на улицата „Самоилова” денеска од 08:30 часот без вода ќе бидат жителите на улиците „Самоилова”, „Јоаким Крчовски” и дел од улицата „Банатска”.

Водоснабдувањето, како што информира ЈП „Водовод и канализација”, ќе биде прекинато до завршување на санацијата на дефектот.


Администратор
03/03/2021 12:06