Поради уличен дефект од Ф-100 мм на ул.„Финска“ 129, утре во населба Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.„Финска“, соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:55 часот до санирање на дефектот.


Администратор
26/02/2021 14:48