Холивудската ѕвезда Мајкл Б. Џордан е во врска со манекенката Лори Харви. Тие тоа го потврдија со свои наизменични објави на Инстаграм.

Тоа предизвика реакции од познати личности, како Габриеле Јунион, Тејана Тејлор, Софија Буш, Јара Шахиди и други.

Некои од сликите се на фотографот Лео Волси, кој на Инстаграм се претставува како креативен директор на Б. Џордан.

Глумецот, инаку, беше прогласен за најпосакуваниот маж за 2020 година.


Администратор
12/01/2021 13:19