Претеседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на својот фејсбук профил објави видео од масовна средба на Македонците од Бугарија во Роженскиот манастир одржана во 1990 година по повод 75 годишнината од убиството на Јане Сандански.

Велат нѐ нема! Од нив Заев се откажа во интервјуто – порача Мицкоски заедно со објавеното видео.


Администратор
01/12/2020 01:10