Колку навреди треба како народ да истрпиме за да има макар една осуда и реакција од Владата и Зоран Заев., прашува Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на својот фејсбул профил .

- Може уште десетина пати да пишува дека е Македонец, но залудно кога карактерот не му е таков. Oставка на Заев, Слобода на Народот, додава Мицкоски.


Администратор
30/11/2020 02:09