„Права и обврски на потрошувачите при користење на услугите на ЈП ‘Водовод и канализација – Скопје’“, „Управување со згради“ и „Кои се правата и обврските на потрошувачите за услугите кои ги дава ЈП „Комунална хигиена“, се трите нови брошури што ги изготви Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ).

ОПД денеска, во рамки на Програмата за заштита на потрошувачите на Град Скопје, ќе промовира брошурите.

Промоцијата ќе се одржи во „Сити мол“, од 12 до 15 часот.


Администратор
28/11/2020 12:32