Прекин во водоснабдување утре од 9:30 часот ќе имаат корисниците од населбите Топанско Поле и Чаир во Општина Чаир.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа ф-300мм на улица „Џон Кенеди” бб (во близина на Веро).

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.


Администратор
24/11/2020 15:23