Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил го искоментира морбидниот статус на Бранко Тричковски насловен како погреб а со кој сликовито опишува негова смрт и организација на погреб.

- Ах бре Заев, до тоа дереџе дојде работава да ми праќаш пораки преку неформалниот гласноговорник Тричковски. Покрај тоа што секој ден преку прескапо платените алатки се шират невистини, клевети кон мене, сега дури претскажуваат смрт.

Ама тоа мене не само што не ме плаши, туку ме прави уште помотивиран да истраам со народот во заедничката борба и фактот дека сме на правиот пат на рушење на оваа мафија.

Туку покрај оваа дневна доза мотивација, што правиме со Лидија Димова? Таа тренираше магариња со илјадници евра и сè уште е директор!, искоментира Мицкоски.


Администратор
30/10/2020 13:45