Прекин на водоснабдувањето ќе има поради промена на два затворачи ф-80мм и ф-150мм на крстосницата Ацо Караманов/ Питу Гули.

Без вода утре ќе бидат корисниците на дел од улиците „Ацо Караманов", „Питу Гули", дел од улицата „Партение Зографски", „Димитар Пандилов", Капиштец, „Ганчо Хаџипанзов", дел од улица „Загребска" и објектите на основното училиште и детската градинка „Кочо Рацин".

Прекин на водоснабдувањето ќе има поради промена на два затворачи ф-80мм и ф-150мм на крстосницата Ацо Караманов/ Питу Гули.

Корисниците ќе бидат без вода од 09:00 часот до 12:00 часот.


Администратор
26/10/2020 14:45