Водоснабдувањето ќе биде прекинато во време од 8:00 часот до завршување на дефектот.

Од ЈП Водовод и Канализација соопштија дека поради уличен дефект на водоводна цевка со пречник Ф 150мм, на улица Црногорска бр 2, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците улиците: Црногорска, Кузман Шапкарев, ул.1223, Гостиварска, Кадињача, Андон Папрадишки, Александар Македонски, Андреј Зографски, Смилевска, Панајот Гиновски, Жеденска, Островска, Драговити и дел од Борис Сарафов.


Администратор
26/10/2020 09:55