Докторот Никола Пановски во гостувањето во емисијата Клик плус на ТВ 21 вели дека тестот за коронавирус е безобразно скап, и дека она што се прави по приватните клиники е уште побезобразно.

„Да не го заборавиме и економскиот момент. Овој тест е безобразно скап, а она што се плаќа на приватно е уште побезобразно. За таков тест од брис за само еден организам е навистина скапо“, рече Пановски.


Администратор
02/10/2020 01:53