Нови 75 случаи на Ковид-19 се регистрирани денес во главниот град. Бројот на активни случаи изнесува 775 а дистрибуцијата по општини е следна:

• Чаир – 56

• Гази Баба – 88

• Аеродром - 123

• Карпош – 99

• Центар – 118

• Кисела Вода – 96

• Ѓорче Петров – 55

• Бутел - 29

• Шуто Оризари – 17

• Студеничани – 8

• Сарај – 15

• Арачиново – 5

• Илинден – 33

• Сопиште – 3

• Чучер Сандево – 6

• Петровец – 5

• Зелениково - 2

• Странец – 10

• Нераспределен-7


Администратор
01/10/2020 16:34