Нова видео снимка која инцидентот во Битола каде што полицаец претепува роми, снимена од друг агол, се појави на социјалните мрежи.

На снимката може да се забележи како еден од полицајците се помрднува во обид да избегне удар а еден од присутните извикува „Мавајте.


Администратор
26/09/2020 23:33