Министерството за внатрешни работи информира дека денес и утре ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по улиците на поширокото централно подрачје на град Скопје, поради официјалната посета на претседателот на Словенија, Борут Пахор на земјава.

МВР во соопштението апелира до сите граѓани – учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите кои ќе ги даваат полициските службеници.


Администратор
25/09/2020 03:51