Флерт-патиките и луксузните брендови годинава достигнаа своевиден бум со лансирање на Диор плус „Ер Џордан 1“ обувките, што го добија прекарот „Диорданки“.

Брендот оригинално му припаѓа на легендарниот НБА кошаркар Мајкл Џордан, а изработени се од Диор кожа, во Италија. Зад новата линија и дизајнот се потпишува Ким Џонс, а во голем дел се рачна изработка, што ги прави екстра луксузни.

– Сакам да мешам различни стилови, идеи, светови. Брендовите Џордан и Диор се симболи на апсолутна неповредливост на нивните полиња, изјави Ким Џонс.

Новата серија беше ограничена на само 8.000 чифта, а дури пет милиони луѓе се пријавиле да ги купат овој месец. Цената на патиките се движи од 10.770 до 15.000 долари.


Администратор
20/07/2020 15:47