Поради технички зафати во електро-системот во градот Скопје утре, во одреден дел од денот, без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците во општините Карпош и Сарај.

– Во периодот од 09:00-12:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците од ул.„Милан Марковиќ“ од бр.21 до бр.27 во општина Карпош и во периодот од 08:00-14:00 часот без електрична енргија ќе останат корисниците од с.Сарај и с.Крушопек. во општина Сарај, наведоа од „ЕВН Македонија“.


Администратор
12/07/2020 15:08