Владата на Република Македонија денеска со почеток во 14:00 часот ќе одржи седница.

Од владината прес-служба информираат дека за сите заклучоците што ќе бидат донесени ќе биде испратено соопштение, веднаш штом ќе заврши седницата.


Администратор
07/04/2020 13:32