Познати се надоместоците за боксерскиот меч меѓ шампионот во ВБЦ во тешка категорија Дионтеј Вајлдер и екс-светскиот шампион во тешка категорија, Тајсон Фјури.

Официјалните хонорари од Спортската комисија во Невада се по пет милиони долари за секој боксер.

Сепак, загарантираните такси се повеќе од 30 милиони американски долари, со исклучок на процент на платени емитувања.


Администратор
21/02/2020 12:15