Израелската актерка Митал Дохан (40) се пожали и ги напушти Ал Пачино, кој ја толкуваше главната улога во легендарната филсмак трилогија „Кум“ и многу други мафијашки филмови, изјавувајќи дека 79-годишниот актер е престар.

–Разликата во годините си го направи своето. Се обидов да не обрнувам внимание, но тој навистина е стар. Многу го сакав, но тоа не можеше да продолжи, изјави Дохан.

Покрај тоа, вели таа, Ал Пачино не сакал да троши пари. За целиот период во кој биле заедно, тој и подарил само букет цвеќе.

Ал Пачино имал многубројни врски, но никогаш не се оженил. Актерот има три деца. Заработката од филмовите во кои глумел изнесува околу 180 милиони долари.


Администратор
19/02/2020 15:07