Во чест на Денот на вљубените, веќе неколку години по ред, излегува секси календарот за 2020 со фотографии на уметникот Фред Гаудон.

Претставници на една од најопасните професии – пожарникарството повторно ја покажаа својата сила и храброст но и нивната сексапилност. И овој пат во името на љубовта.

Како и лани, така и оваа година француските пожарникари се решија да направат ваков чекор со цел да помогнат во добротворни организации кои имаат за цел да ја подобрат ситуацијата со пожарникарските служби на земјите во развој.

Во продолжение погледнете дел од фотесесијата на Француските пожарникари.


Администратор
14/02/2020 04:38